AZ OKOS SZÁLLÁS VÁLASZTÁS SMART APARTMAN

Kényelmes, fiatalos és frissen felújított szobáink készen állnak a fogadásodra!

Cégünk, a NUM Invest Kft. 2011 óta foglalkozik szálláshely szolgáltatással. A mosonmagyaróvári sikeres évek után 2017-ben majd 2019-ben Győrben alakítottunk ki vadonatúj szállásokat, hogy itt is részt vegyünk a jelentkező igények színvonalas kielégítésében.

 

Arra törekszünk, hogy ügyfeleink teljes megelégedésére végezzük munkánkat, hogy vendégeink otthon érezzék magukat szállóinkon. Ügyfeleink észrevételei a legfontosabbak számunkra, ezek határozzák meg terveinket és tetteinket.

 

Mindent megteszünk azért, hogy igényes, tiszta, kulturált környezetet és körülményeket teremtsünk nap mint nap a minket választó ügyfeleinknek.

 

Smart apartmanunkban kulturált körülmények között rendkívül kedvező áron kínálunk szállást a folyók városába, Győrbe érkező turistáknak, köztük pároknak, csoportoknak, akik szeretnék felfedezni e dinamikusan fejlődő város műemlékeit, régi és új értékeit.

 

Azért dolgozunk, hogy emberközpontú, udvarias, rugalmas ügyintézéssel és színvonalas szolgáltatással segítsük vendégeinket a kikapcsolódásuk kellemes eltöltésében. 

 

 

 

Szeretsz utazni? Akkor ismerd meg jól Győrt!  Mi biztosítjuk számodra a szállást és az ellátást bomba áron és megismertetjük veled a várost, ahol a jövő épül!

59 db 2 ágyas szobával, 120 férőhelyet tudunk biztosítani.

Parkolási lehetőség a kamerával megfigyelt, zárt udvaron.

Extra szolgáltatásaink

Smart félpanzió

Mit szólnál, ha az ágyig jönne a reggeli, és mire hazajössz, várna a vacsora? Arra is figyelünk, hogy érintésmentesen jusson el hozzád! Teli hassal a városnézés is jobb élmény!

Parkolási lehetőség

Parkolás kamerával megfigyelt, zárt udvarban.

Csoportokat is várunk

Nagyobb csoportnak szervezel szállást, de ezt nagyon problémás lebonyolítani? Tudjuk, hogy mennyire nehéz egy adott időpontra foglalni szállást egy csoportnyi embernek, de mi erre is felkészültünk! EXTRA NAGY csoportnak (akár 150 fő) is tudunk apartmanokat biztosítani, így sokkal könnyebb lesz a foglalások leszervezése!

Mosás & főzés

Apartmanunkban főzési és mosási lehetőség is biztosított.