Covid-19 TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Partnerünk!

Kérem engedjék meg, hogy ezúton tájékoztassuk Önöket a NUM Invest Kft. szálláshelyein a koronavírus elleni védekezés gyakorlatáról. A járványhelyzet kihirdetésekor azonnal újabb, az általános higiéniai szabályokat szigorító intézkedéseket vezettünk be.

Ezek érvényesítésének egy jelentős része a lakók fegyelmezett közreműködését igényli, melyek az alábbiak:

– a szállóra történő belépéskor a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező
– a lakókat szájmaszkkal láttuk el, melynek (vagy saját maszk, kendő) használata kötelező a szállóra történő belépéstől a saját szobában történő elhelyezkedésig, illetve az összes közös helyiségben (folyosók, konyhák, fürdők, wc-k)
– a fürdőkben, wc-kben fertőtlenítő folyékony szappant helyeztünk ki, melynek folyamatos használata kötelező
– tájékoztatókat helyeztünk ki, melyek a vírusfertőzés tüneteiről, a tünetek észlelése esetén a teendőkről informálják a lakókat

Az intézkedések másik része a NUM Invest Kft. által alkalmazott személyzet fegyelmezett munkáját és magatartását igényli, melyek az alábbiak:
– két-három óránként permetezéssel fertőtlenítjük a közös helyiségeket (konyha, fürdő, wc, folyosó), a bejáratoknál elhelyezett szőnyegeket fertőtlenítő folyadékkal itatjuk át
– a személyzet a szállón szájmaszkot köteles viselni (ezzel egyben példát is mutatnak)
– meg kell követelniük a lakóktól a szabályoknak megfelelő magatartást, szükség esetén megfelelő szankciókat kell alkalmazniuk (szóbeli figyelmeztetés, írásos figyelmeztetés, végső esetben eltanácsolás a szállóról)
– kellő tapintattal figyelemmel kell kísérniük, hogy nem jelentkeznek-e bárkinél a vírusfertőzésre utaló tünetek

Szállóink felkészültek arra is, hogy szükség esetén karanténszobát biztosítsunk (pl. külföldről visszatérő munkavállalók esetében). Ezt azokkal a szobákkal oldjuk, meg, melyekhez fürdő, wc tartozik. Nálunk megvannak a feltételei annak, hogy a karantén ideje alatt a szállásoltatott végig lakóegységében tartózkodjon.

Szállóink mindeddig vírusmentesek, a lakók biztonságban érezhetik magukat, és partnereink is bizalommal lehetnek irántunk, ahogy eddig is.

Mosonmagyaróvár, 2020. május 26.